Loethoelilaan

Omschrijving

Een verrassend ruime en modern afgewerkte woning uit 1995 (woonoppervlakte ca.150 m2), met tuin op het Zuiden (10 meter diep) en houten berging. Gelegen aan brede laan in Westwijk nabij scholen, winkelcentrum Westwijk, uitvalswegen, centraal gelegen t.o.v. tramlijn 51 (richting Zuidas en Amsterdam Centraal) en Buslijn 199 (richting Schiphol).

Indeling
Begane grond: Entree /hal is voorzien van meterkast en garderobe en een wit betegeld gastentoilet voorzien van fonteintje. De tuingerichte woonkamer (veel zonlicht) in lichte kleurstelling is voorzien van moderne Italiaanse tegelvloer (Porcelenato); de vloer is voorzien van vloerverwarming. Tevens bevindt zich in de woonkamer een ruime voorraadkast (trapkast).Afmeting woonkamer ca.5.7 m x 6.2 m. Moderne, gesloten lichte keuken in hoekopstelling voorzien van vaatafwasser, afzuigkap, hete lucht oven en gas kookplaat. Afmeting keuken ca. 3.2 m x 2.7 m. De woning beschikt aan de achterzijde tevens over een groot zonnescherm over de gehele breedte.

1e verdieping: Een zeer royale overloop met 3 slaapkamers, waarvan 2 voorzien zijn van split unit airconditioning. 1 kamer wordt gebruikt als werkkamer en is voorzien van kabelgoten en telefoonaansluitingen. De gehele 1e verdieping is voorzien van lichte vaste vloerbedekking.
Afmetingen kamers:
I : ca.3.15 m X 4.3 m (voorzien van airconditioning)
II : ca. 3.15 m X 2.65 m
III : ca. 3.3 m X 2 m (voorzien van airconditioning)

De moderne lichtkleurig betegelde badkamer is uitgevoerd met een ligbad, douchecabine, vaste wastafel met modern badmeubel en 2e toilet.

2e verdieping: Doordat de woning over een plat dak beschikt is er op de 2e verdieping naast een zeer royale overloop nog een schitterende royale zolderkamer gecreëerd. Deze ruime kamer is tevens voorzien van een split unit airconditioning. Afmeting zolderkamer 5.65 m X 2.8 m.
Op de royale overloop bevindt zich de aansluiting voor wasmachine/droger keurig weggewerkt in een “washok”.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer.