Rosy Wertheimstraat

Omschrijving

UW APPARTEMENT
Een rustig gelegen, compact maar ruim ogend (3 meter hoog plafond) appartement van 52 m2, plus een eigen terras alsmede een aangrenzende gemeenschappelijke tuin op het zuiden, uitkijkend op de Boelegracht. Het appartement is gesitueerd op de begane grond van een in 2014 opgeleverd gebouw en is compleet gemeubileerd en voorzien van een keuken met alle apparatuur. Dubbele beglazing, vloerverwarming en allround ventilatiesysteem. In de kelder is een fietsenstalling, makkelijk bereikbaar met een aparte lift. Het appartement is ideaal als woning of pied-à-terre voor 1 of 2 personen.

DE LOCATIE
Het stijlvolle Opzuid complex staat midden in het hart van de Amsterdamse Zuidas, ook wel als Little Manhattan of Financial Mile betiteld. Een gloednieuw en uiterst dynamisch kantoor- en woongebied in het welgestelde Amsterdam-Zuid. Zowat alle straten, pleinen en gebouwen zijn vernoemd naar beroemde componisten.

Het appartement bevindt zich op 4 minuten lopen van Station Zuid, waar u alle mogelijke middelen van openbaar vervoer aantreft. Trein, metro, tram, bus en taxi. De internationale luchthaven Schiphol bereikt u in slechts 6 minuten! Utrecht, Den Haag en Rotterdam in 20-50 minuten. Brussel in 1,5 uur en Parijs in 3,5 uur met Thalys. Vanaf juli 2018 brengt de nieuwe Noord-Zuid Lijn u in 4-12 minuten naar het RAI Congrescentrum, de Albert Cuypmarkt, het 17e eeuwse stadscentrum (UNESCO Wereld Erfgoed), de Dam, het Centraal Station en het booming stadsdeel Amsterdam-Noord. Metro 51 heeft haltes bij de RAI, het Amstel Station en op verschillende andere plekken in de stad, Metro 50 brengt u snel naar de westelijke tuinsteden. Tramlijnen 5, 24 en 4 naar andere delen van de stad.

DE OMGEVING
Tal van multinationale en grote Nederlandse ondernemingen hebben zich op de Zuidas gevestigd. Een ontwikkeling die nog versterkt zal worden door de Brexit. Het kantoor van de EMA (Europees Medicijnen Agentschap) wordt in 2019 geopend op 400 meter afstand. Het hoofdkantoor van de ABN AMRO Bank staat praktisch naast Opzuid, voorzien van het mulitifunctionele Circl complex: restaurant, dakterras, conferentiezalen, expositieruimte, cultureel centrum. Vlakbij vindt u meer banken, het World Trade Center, kantoren van Google, AKZO Nobel, Ernst & Young en verschillende internationale accountancy- en advocatenkantoren.
De laatste jaren openden hier  zo’n 50 hotels, restaurants, bars en coffee salons, allemaal op loopafstand. U treft er ook tal van andere winkels, inclusief een Albert Heijn supermarkt, AH to Go, ETOS, HEMA, COOLBLUE XXL, een herenmode speciaalzaak, een fietsverhuurder, een bloemist, een kapper en sportcubs.

Een – gratis - minibus stopt vlakbij uw voordeur en brengt u binnen 5 minuten naar het grootste winkelcentrum van Amsterdam, het Gelderlandplein. U kunt daar ook in hooguit 10 minuten naar toe lopen of in 5 minuten fietsen. Een zéér attractieve en chique winkelstraat is de nabije Beethovenstraat (12 minuten lopen, 5 minuten fietsen, maar u kunt bij Station Zuid kunt ook tram 5 nemen, die brengt u in weinig minuten meer ook naar het Museumplein met Concertgebouw en PC Hooftstraat, waar beroemde internationale modemerken hun flagship stores hebben gevestigd.

Voor ontspanning en entertainment in de buitenlucht kunt u naar Strandzuid, een populair stadsstrand bij de RAI, het Amstelpark en het Amsterdamse Bos/ Nieuwe Meer op slechts 8 minuten fietsen.