Singel

Omschrijving

Dit mooie appartement van +/-90 m2, is verdeelt over 3 woonlagen van dit monumentale pand aan het Singel. Gelegen tussen de Raadhuisstraat en de Blauwburgwal en met uitzicht op de Torensluis, de oudste brug van Amsterdam. De Torensluis dateert uit 1648 en is in originele staat bewaard gebleven.


Om de hoek van het Koninklijk Paleis op de Dam, de Westerkerk, de Bijenkorf, de Nieuwmarkt en aan de rand van de Jordaan. In de directe omgeving van leuke restaurants, cafés, winkels en lekkere traiteurs. Het appartement ligt op 15 minuten loopafstand van het Centraal Station. Vanaf de Nieuwezijds Voorburgwal vertrekken meerdere trams en bussen in verschillende richtingen.

De woning is met grootse zorg gerenoveerd en voorzien van vele extra’s waaronder een uitgebreid beveiligingssysteem met camera en veel maatwerk op gebied van meubilering.

INDELING 
De woning is gelegen op de eerste etage en kent de volgende indeling: 

De gemeenschappelijke entree geeft toegang tot het appartement op de eerste etage. Via de entree van de woning komt u in de lichte en zeer goed ingerichte keuken met een ruim kookeiland en eettafel. Door de vele raampartijen heeft u een schitterend uitzicht over de gracht en het plein.

Vanuit de hal bereikt u via de trap de woonkamer. Ook hier is de woning weer met zorg ingericht waarbij gebruik is gemaakt van veel maatwerk om de woning zo comfortabel mogelijk in te kunnen richten.

Vanuit de woonkamer heeft u via de trap toegaan tot de slaapkamer en badkamer in de nok van de woning.

Een woning met een enorme luxe en warme uitstraling op een fantastische locatie.

- geen roker!
- huisdieren toegestaan

- delen met ander werkend persoon mogelijk