Wielingenstraat

Omschrijving

Ruim en licht 3- kamer appartementen beschikbaar met balkon gelegen in de Rivierenbuurt!

Nabij alle faciliteiten alsmede het MLK-park, de Albert Heijn bij het Scheldeplein, de shops en restaurants aan de Scheldestraat, Ferdinand Bolstraat, het Amstel park, Beatrixpark, de RAI, het WTC en uitvalswegen. De woning verkeert in goede en nette staat.

Indeling:
Entree met een ruime hal, separaat toilet, badkamer met bad/douche combinatie, mengkraan en wasbak, toegang tot de master bedroom, tweede kamer en ruime woonkamer . De woonkamer is voorzien van een moderne open keuken met van ATAG inbouwapparatuur en berging.

Bereikbaarheid:
Het appartementencomplex aan de Trompenburgstraat is perfect ontsloten door de nabijheid van de ringweg A10. Tram en bus stoppen om de hoek en de NS-stations Amstel en RAI liggen op loopafstand. Met openbaar vervoer of de fiets naar het stadscentrum is een kwestie van 10 minuten. Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer snel bereikbaar. Een parkeerplaats is optioneel bij te huren voor 149 euro per maand.

LET OP! De weergegeven foto's geven niet in alle gevallen de juiste situatie van de woning weer daar dit foto's van de modelwoning zijn. Wel is de sfeer vergelijkbaar, we hebben meerdere appartementen beschikbaar in het gebouw.

Niet beschikbaar voor studenten of huur d.m.v. garantstelling

Geschikt voor 2 werkende delers.

Inkomenseis: 3.5 keer de huurprijs per maand!

Servicekosten: 51 euro p maand

Oplevering: kaal, zonder vloeren maar met volledige keuken en badkamer. Als u interesse hebt om de vloer te laten leggen door de eigenaar tegen een vergoeding dan is dit bespreekbaar.

 

Voor nadere informatie of bezichtigingafspraak zijn wij bereikbaar onder nummer: 020-62.00.813.

Met vriendelijke groet,

Grand Relocation.